wie zijn we en wat kunnen we voor je betekenen

Elliott-pt is de beste manier om aan je gezondheid te werken.

Bij ons sta jij centraal. Jij hebt besloten om wat aan je gezondheid te doen en dat is een uitstekende beslissing. Wij denken dat jij heel goed weet wat je wilt en het is ons doel om samen met jou het beste resultaat te behalen. Maar wel op een manier die bij je past.

Ieder mens is verschillend, niet alleen qua bouw maar ook als mens. De een zet zich probleemloos in met een trainingsschema van 5 keer trainen per week terwijl de ander het na 2 keer trainen wel voor gezien houd. Daarin moeten wij samen met jou de juiste weg vinden. Het gaat immers om jou. Als jij met plezier gaat trainen dan hebben we het grootste resultaat al bereikt. Wan hoe vaak komt het niet voor dat mensen met goede moed beginnen en vervolgens even zo snel weer teleurgesteld afhaken. Dan is er dus niets bereikt.

Doelen stellen en doelen behalen op een manier die leuk is, die inspireert, motiveert en resultaat laat zien. Wij werken met verschillende trainers omdat mensen ook een beetje bij elkaar moeten passen. Wij willen een sportieve relatie met je opbouwen en daarvoor moet je elkaar wel vertrouwen en een beetje aardig vinden. Jij moet erop kunnen vertrouwen dat je coach je helpt, luistert, en beter maakt. Als coach wilen wij erop kunnen vertrouwen dat je je inzet, dat je echt je doel wilt bereiken, dat je bereid bent samen aan de slag te gaan. Dan halen we samen de resultaten die ons en jou voor ogen staan.

Het maakt niet uit wat je wilt; fitter worden, afslanken, conditie verbeteren, leniger worden, sterker worden of spieren versterken.. Of je nu jong bent of oud, getrained of niet. Wij kunnen je op ieder sportief en gezond vlak helpen of verbeteren. Wij 'zitten' op 2 lokaties, in Hengelo en Almelo. Maak een afspraak en kom de eerste keer vrijblijvend trainen dan kunnen we je laten zien waarom je bij ons moet zijn.

En denk nu niet: 'Ach dat is toch niets voor mij'. 'Dat doen alleen bekende mensen of modellen, filmsterren etc.' Iedereen heeft baat bij een persoonlijke begeleiding. Heel veel mensen hebben bijvoorbeeld gebruik gemaakt van ons afslankprogramma. Wij weten uit ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Dat is niet even minder eten en meer bewegen. Dat zeggen we wel maar doe het maar eens. Afslanken doe je nooit alleen, er is altijd een gezin, famillie, vrienden die er een mening over hebben. Juist dan is het van groot belang dat je iemand hebt die er in die situatie alleen voor jou is. Die je motiveert als het soms moeilijk is en die ervoor zorgt dat je niet stopt als het even tegen zit.

Probeer het, je zult zien dat het werkt.

Elliott Isenia

 

 

trainingen op maat zorgen voor een top-resultaat!

Bij onze personal trainingen gaan we uit van individueel maatwerk.

Dit betekent dat we eerst een aantal testen gaan doen. We gaan je spiermassa, vetvrije massa, vochtgehalte en vetpercentage meten en vervolgens gaan we aan de hand van een aantal vragen en belastbaarheidstesten kijken welke trainingsvormen voor jou geschikt zijn. We houden uiteraard rekening met relevante gezondheidsaspecten.

Zodra we een'gezondheids'profiel van je hebben gaan we aan de slag met dje doelstellingen, voorkeur van oefeningen en aantal keren dat je per week wilt trainen. Wij maken vervolgens een trainingsschema voor je met een planning.

Het is aan jou hoe vaak je wilt trainen en of je dit telkens onder begeleiding wilt doen, in samenwerking met een aantal gelijkgestemden of dat je individueel traint en wij je wekelijks 1 of meerdere keren begeleiden.

.